Järvamaa arenduskeskus osutus parimaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jarva.ee

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus tunnustas Järvamaa arenduskeskust kolme tiitliga: 2010. aasta parim maakondlike arenduskeskuste võrgustiku keskus, parim omavalitsuste nõustaja ja parim mittetulundusühenduste nõustaja.

Maakondlike arenduskeskuste võrgustiku koordinaator Kaido Sipelgas ütles, et Järvamaa arenduskeskust iseloomustab tugev seotus maakonna omavalitsuste süsteemis. «Võib vist lausa öelda, et see on maakonda ühendav, strateegiline lüli juba aastaid,» lausus ta.
Järvamaa arenduskeskuse juhataja Katrin Puusepa selgitusel on arenduskeskuse edu toonud hea ja pikaajaline meeskonnatöö: töötajate teadmiste, kogemuste, oskuste ja ühtsete eesmärkide olemasolu kaudu ongi edu saavutatud.
Maakondlikud arenduskeskused on kõigis maakondades paiknevad iseseisvad arendusorganisatsioonid, kes pakuvad riiklikult rahastatud nõustamisteenust ettevõtjatele, mittetulundusühendustele ja omavalitsustele. Järvamaa arenduskeskuses töötab kuus inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles