Omavalitsuste liit vahetab juhi välja

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa omavalitsuste liidu üldkogu.
Järvamaa omavalitsuste liidu üldkogu. Foto: Tiit Reinberg

Paide vallavanem Veljo Tammik juhib Järvamaa omavalitsuste liitu (JOL) järgmise reedeni, mil temalt võtab kohustused üle Kareda vallavanem Triin Pobbol.

Pärast kohalike omavalitsuste valimisi tekkis JOLi juhatuse esimehe valimisega patiseis, kui Paide linnapea Kersti Sarapuu ja Albu vallavanem Kalju Kertsmik kogusid hääli võrdselt. Seejärel valiti aastaks JOLi juhtima Tammik ja tema järel Pobbol.


Triin Pobbol loodab, et aasta tagasi sõlmitud kokkulepped peavad ja reedel kogeb ta kolleegide seas küllaldast toetust.
Pobbol ütles, et viimasel ajal räägitud JOLi kriisi asemel tahab tema rõhutada, et arenduskeskus valiti äsja Eesti parimaks ja ühistranspordi keskust on kiidetud aastaid.


Kuigi Paide linn on teinud teistele omavalitsustele ettepaneku muuta JOLi kantselei struktuuri nii, et praeguse kolme töötaja asemel jääks kaks uut ametikohta – arendusjuht ja projektijuht, on Pobbol seda meelt, et koosseis lähiajal ei muutu. «Ma ei usu, et ainult kaks inimest selle tööga hakkama saaksid,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles