Vihma käes bussi ootavad lapsed pääsevad ootekotta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Alliku vallas Koordis on bussipeatus olnud alati üks lihtne post, kuid mais käärivad saviehitushuvilised käised üles ja ehitavad posti asemele looduslähedasest ja taaskasutusmaterjalist loomingulise bussiootekoja.
Roosna-Alliku vallas Koordis on bussipeatus olnud alati üks lihtne post, kuid mais käärivad saviehitushuvilised käised üles ja ehitavad posti asemele looduslähedasest ja taaskasutusmaterjalist loomingulise bussiootekoja. Foto: Erakogu

Et küla lapsed ei peaks koolibussi oodates lagedal väljal ilma kapriise taluma, algatas Hobukooli pargi eestvedaja Sven Aluste projekti, et ehitada Koordi bussipeatusse savist ootekoda.

Roosna-Alliku valla Koordi küla bussipeatus on Sven Aluste selgitusel olnud läbi ajaloo vaid üks lihtne post, mille juures bussid peatuvad. Ta on üle viie aasta pidanud plaani rajada selle posti juurde varjualune. «Naabrilapsed istuvad autos senikaua, kuni buss tuleb, minu lapsed elavad nii lähedal, et ootavad kodutrepil, et siis jooksuga üle pargi minna bussi peale,» ütles ta.

Huvi tundub olevat suur

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles