Lõhkujad jätsid lasteaednike hinge haava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulude ajal käis neljaliikmeline kamp Aravete lasteaia mänguväljakul laamendamas, kuid nüüd on vabatahtlike abiga mängumaja uuesti korda tehtud. Ka kurikaelad on tabatud ja ootavad oma karistust.
Jõulude ajal käis neljaliikmeline kamp Aravete lasteaia mänguväljakul laamendamas, kuid nüüd on vabatahtlike abiga mängumaja uuesti korda tehtud. Ka kurikaelad on tabatud ja ootavad oma karistust. Foto: Erakogu

Jõulude ajal Aravete lasteaias Mesimumm lõhkumas käinud noorukid on kindlaks tehtud ja saavad oma karistuse, vabatahtlikud parandasid küll lõhutud asjad ära, kuid töötajate hinges on seniajani paha tunne.

Kui Aravete lasteaia Mesimumm töötajad pärast jõulupühi 28. detsembri hommikul tööle läksid, avanes neile õue mänguväljakul trööstitu vaatepilt. «Mängumajal olid ära lõhutud nii aknaklaasid kui ka aknaraamid, ukselink, maja oli seest segi aetud,» meenutas Mesimummi juhataja Ülle Ojamäe.

Samuti leidsid töötajad mängumaja juurest viis suitsukoni ja ühe alkoholipudeli korgi. Pudel oli lennutatud üle mänguväljaku aia. «Tuvastasime, et oli tõmmatud kolme  marki suitsu,» lisas Ojamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles