Spordihalli seinalt ei kao võilillelogo kuhugi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-Piim spordihall
E-Piim spordihall Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

E-Piim Tootmine AS, SA Paide Spordi-ja Tervisekeskus ning Paide linn sõlmivad lepingu, millega jätkavad omavahelist koostööd Paide ja Järvamaa spordielu arendamisel.

E-Piima juhatuse esimehe Jaanus Murakase sõnul on ettevõttele olulised püsiväärtused ning pikaaegsed partnerlussuhted. „Toetudes sellele jätkame koostööd nii Paide Spordi- ja Tervisekeskusega kui ka ERSOga. Koostöö üle Paide linnaga on väga hea meel. Oleme Eesti ettevõtte ning tahame näidata suuremeelsust toetades meie kultuuri, sporti ja lapsi. Kuigi piimandussektoris ei ole praegu kõige paremad ajad, panustame oma partnerlusprojektide jätkumisele," ütles Murakas.

Paide Spordi- ja Tervisekeskuse juhatuse liikme Urmas Rooba sõnul pole koostöölepingu jätkamine oluline ainult Paide linnale, vaid elulise tähtsusega kogu Järvamaale. „Tervisekeskuse näol on ilmselgelt tegemist maakonna kehakultuuri tuiksoone ja  südamega. Siinsed treeningtingimused on Järvamaa parimad nii noortele kui ka täiskasvanutele mis tahes spordialal. Lepingu pikendamine annab meile võimaluse neid veelgi parandada ja pakkuda elanikele jätkusuutlikku võimalust oma tervise eest hoolitseda. Lisaks on aasta-aastalt kasvanud kultuuri - ja spordiürituste arv, mida me oma ruumides järvamaalastele oleme pakkunud", ütles Rooba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles