Paari aasta pärast kevadel asub muusikakool kultuurikeskuses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller näitab plaani, mille järgi peaks kahe aasta pärast hoonele neljas korrus kerkima. Kui selgub, et muusikakool mahub teise ja kolmanda korruse ruumidesse ära, siis juurdeehitist sellisel kujul ei tule.
Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller näitab plaani, mille järgi peaks kahe aasta pärast hoonele neljas korrus kerkima. Kui selgub, et muusikakool mahub teise ja kolmanda korruse ruumidesse ära, siis juurdeehitist sellisel kujul ei tule. Foto: Dmitri Kotjuh

Oma viis aastat küll on kaalutud Paides mõtet ehitada muusikakoolile ruumid kultuurikeskusse, esialgse plaani järgi võib see 2018. aasta kevadeks lõpuks ka teoks saada.

Paide kultuurikeskuse direktori Ülle Mülleri selgitusel on aru peetud juba 2009. aastast saadik. «Oleme muusikakooli rahvaga seda tõesti sellest ajast alates arutanud, aga ka praegu arutelud käivad, peame muusikakooli direktoriga nõu ja oleme ka ruumide jaotust mõelnud,» selgitas ta.

Müller sõnas, et esimeseks tähtajaks, mil muusikakool võiks Tallinna tänavalt Pärnu tänavale kultuurikeskuse katuse alla kolida, on märgitud 2018. aasta maid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles