Linnameeskonnaga liitus Venemaa superklubi mängija

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide linnameeskond Facebook

Paide Linnameeskond sai Premium liiga hooaja avamängu eelõhtul suurepärase täienduse, sest Eesti Jalgpalli Liit kinnitas Peterburi Zeniidi noormängija Nikita Novopašini registreerimise.

Sel nädalal 4-kordselt Venemaa meistrilt Zeniidilt Novopašini mängijaõigused omandanud Paide Linnameeskond kohtub Premium liiga avavoorus 5. märtsil kell 13:00 Paide kunstmurustaadionil FC Infonetiga.
„Soovin esmalt öelda, et olen Paidega liitumise üle väga õnnelik. Kui esmakordselt Eestis käisin ning Paide Linnameeskonna treenerite ja juhtkonnaga kohtusin, avaldas klubi tulevikuvisioon mulle sügavat muljet. Minu arvates on loodud kõik eeldused, et noor mängija saaks areneda. See oli täpselt see, mida ma oma karjääris praegu soovin ning otsus Paidega käed lüüa, tuli seeläbi väga kergelt. Soovin tänada nii peatreenerit kui klubi juhtkonda selle võimaluse eest ning annan omaltpoolt kõik, et meie kõrged eesmärgid täituksid,“ kommenteeris Nikita Novopašin.
„Nikita on korraliku kooliga noor mängija, kellel on kõik põhimänguelemendid paigas. Tal on kindel soov edasi areneda ja saada väga heal tasemel jalgpalluriks. Kuigi ta teeb nüüd esimesi samme meeste tasemel ja kohanemine võtab aega, on ta hea suhtumisega ning mis peamine - jalgpallist saame ühtemoodi aru,“ kiitis peatreener Meelis Rooba.
18-aastane Novopašin on Zeniidi noorteakadeemiasse kuulunud alates 12. eluaastast. Noorteklassides peamiselt keskkaitsjana mänginud venelane on viimastel aastatel tegutsenud keskpoolkaitses. Kahel eelmisel aastal on ta teinud Zeniidi U21 meeskonna ridades kaasa ka UEFA Meistrite liiga U21 turniiril.
„Nikita avaldas vaatamata noorusele kohe esimesest treeningust sügavat muljet oma kvaliteedi ja professionaalse suhtumisega. Seitse aastat Zeniidi noortesüsteemis on andnud talle väga hea jalgpallihariduse. Olen kindel, et juba mõne aasta pärast mängib see noormees oluliselt tugevamal tasemel ning meil on väga hea meel olla osalised tema karjääris,“ lisas klubi tegevjuht Jaanus Pruuli.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles