Valgehobusemäe võõrustab suusamaratoni

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses talvefestival. 15. Albu suusasõit Jaak Mae karikatele.
Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses talvefestival. 15. Albu suusasõit Jaak Mae karikatele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui paljudes kohtades hakkab kevad juba õieilu näitama, siis Albu vallas Valgehobusemäe suusa-ja puhkekeskuses on veel nii palju lund, et sõita saab 27kilomeetrisel rajal. Homme toimuvale maratonile saab end täna veel kirja panna.
 

Maratonile on end registreerinud juba ligi 90 inimest. Albu vallavanema ning Valgehobusemäe suusa-ja puhkekeskuse projektijuhi Kalju Kertsmiku kinnitusel onlLume-ja rajaolud Valgehobusemäel ja Kõrvemaal endiselt head. Start maratonile antakse 26. märtsil kell 11.

Stardinumbrid koos kiipidega väljastatakse võistluspäeva hommikul 9.00-10.45. Maratoni pikkus on ligi 27 kilomeetrit ning see koosneb ühest ringist. "Maraton kulgeb kaunil loodusliku lumega kaetud Kõrvemaa maastikul stardi ja finišiga Valgehobusemäel, võisteldakse vabas tehnikas," täpsustas Kertsmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles