Pärast tunde jäänud lapsed kuulsid võidust esimesena

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi põhikooli Vb oli teist aastat järjest suitsuprii. Ennetusprogrammis osalema kannustas neid eelmisel aastal kogetud võidurõõm.
Türi põhikooli Vb oli teist aastat järjest suitsuprii. Ennetusprogrammis osalema kannustas neid eelmisel aastal kogetud võidurõõm. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tervise arengu instituudi ennetusprogrammis «Suitsuprii klass» jäi Järvamaal lõpuni suitsuvabaks 30 klassi, mida on rohkem kui viimastel aastatel.

Viis kuud kestnud ennetuspro­grammi alustas Järvamaal 34 klassi seitsmest koolist. Türi põhikoolist osales 14 klassi, kellest Vb õpilased on suitsupriid juba teist aastat järjest. «Nii suur rõõm oli eelmise aasta võidust, et tahtsime sel aastal ka osaleda,» ütlesid poisid.

Vaheülesandena tuli teha klassidel suitsetamisvastane plakat ja lühivideo teemal «Tubakavastane reklaam», kus pälvis auhinna just Türi põhikooli Vb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles