Maksimarketis on vaja vahetada üle 30 000 hinnasildi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubanduskeskus Järvamaal. Pilt on illustratiivne.
Kaubanduskeskus Järvamaal. Pilt on illustratiivne. Foto: Tiit Reinberg

Täna pärastlõunal pidas Maksimarketi juhataja Tiiu Lunts kõige kiiremaks tööks hinnasiltide vahetamist. Enamusel hinnasiltidel oli näha veel suuri numbreid. ”Maksimarketis on üle 30 000 erineva toote ja siltide vahetamine võtab aega,” ütles Lunts.


Lihaletis maksis Rakvere kaelakarbonaad 69.90 asemel küll juba vaid 4.47. Uutel hinnasiltidel jääb väikselt märgituks ka hind eesti kroonides ja nii kuus kuud. 1. juuliks tuleb kõik sildid jälle välja vahetada.
Kassades toimis kõik rahulikult. Luntsi sõnul makstakse nii kaardiga kui eurodes ning paljud tulevad poodi veel ka, kroonid näpus. ”Enne 31. detsembrit välja võetud kroonid tuleb ju ära kulutada,” ütles ta.
Natuke toidukraami ostnud noormees ulatas kassapidajale 500-kroonise ja sai vastuseks ”17.34 annan tagasi”. ”Kuidas?” küsis segaduses noormees.
”Te maksate kroonides, aga tagasi annan eurodes,” selgitas kassapidaja. Nähes, kuidas noormees sendid tasku pistab, soovitas Lunts tal Maksimarketist eurorahakott osta. ”Sentidel on nüüd suur väärtus!” sõnas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles