Halvad teeolud prügiarvet ei suurenda

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kui paksu lume tõttu on teed läbimatud ja prügivedaja konteinerini ei jõua, tuleb vedaja esimesel võimalusel uuesti ning sõidu eest lisatasu ei võta.

Ragn Sellsi ärijuht Agu Remmelg selgitas, et kui prügiveoga kannatab oodata järgmise regulaarse veokorrani, on see lahendus.
Teine võimalus on, et tühjendus kombineeritakse teisele päevale mõnda teise tuuri. «Pole päris ühest lahendust, mis igale poole sobib, aga pürgivedu, mis tegemata jäi, tehakse ära,» kinnitas Remmelg.


Infot Ragn Sellsi graafikuvälise tühjenduse kohta saab meilitsi või telefonitsi.
Kui pürgi jäi vedamata läbimatute teeolude tõttu, siis Ragn Sells tühisõiduarvet ei saada.
«Kui teise korra puhul on prügikogus suurem kui konteineri maht, siis lahtise prügi eest tuleb tasuda vastavalt hinnakirjale,» lisas Remmelg.


Jõgeva Elamu klienditeenindaja Terje Tetsmann ütles, et kui Paides jääb lumeolude tõttu prügi vedamata, viiakse see ära järgmisel graafikujärgsel päeval. «Aga loomulikult võib meile helistada ja anda teada, et nüüd pääseb ligi, ja siis me tühjendame selle ära,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles