Väätsa võrkpallurid võitsid karika

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Väätsa tervisekompleksis peetud Järvamaa meeste karikavõistlustel võrkpallis võidutses Väätsa SK võistkond.
Võistluste korraldusega seotud Tiit Kavak andis teada, et võistles neli meeskonda. Karikavõitjaks tulnud väätsalased alistasid Ambla SK, Paide ja Türi meeskonnad 2:0 ning kogusid kokkuvõttes kuus punkti.
Väätsa meeskond mängis koosseisus: Viljo Jüristo, Uno Lukas, Mait Kohk, Meelis Jasson, Hannes Reino-Alberi ja Ilmar Mõttus.
Teise koha sai viie punktiga Türi võrkpalliklubi. Türilased said 2:0 võidu Ambla SK ja 2:1 Paide üle. Kolmandaks tuli Paide meeskond, kes alistas väga tasavägises mängus Ambla SK geimidega 2:1 (otsustav geim 21:19).
Samal päeval olid Põltsamaal rahvusvahelisel uusaastaturniil võistlustules Järva võrkpallinaised.
Paide võrkpalliklubi president Piret Reinfeld täpsustas, et naiskondi oli kohale kutsutud viis ja meeskondi seitse. «Paide naiskonna vastane oli esimeses mängus Läti Skrunda, kellelt tuli vastu võtta kaotus 0:2,» lausus ta. «VK Kramp Tallinnat õnnestus võita 2:0, väga võitlusrikkas mängus tuli meil 0:2 alla vanduda Tähtvere SKle, kuid Põltsamaa spordikooli võitsime 2:0.»
Kahe võidu ja kahe kaotusega tulid paidelannad viie naiskonna seas teisele kohale. Reinfeld jäi tulemusega rahule ja tõstis hea mängu poolest esile Kadri Toomi.
Järgmisena on 5. veebruaril Paide spordihallis kavas Paide võrkpalliklubi sünnipäevaturniir segavõistkondadele. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles