Koroonameistrivõistlusi vaevab naistepõud

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval Türi linnavõimlas peetud Järvamaa meistrivõistlused koroona üksikmängus naistele ja meestele kujunesid meestevahelisteks mõõduvõtuks. Naisi tegi kaasa vaid ainus, seetõttu jäid neile medalid välja andmata.
Türi spordiklubide liidu juht Mati Sadam ütles, et mehi võttis meistrivõistlustest on üheksa. «Nagu ikka, olid esindatud Türi, Koeru ja Väätsa kant,» lausus ta. «Ainus naismängija pakkus tänavu meestele konkurentsi. Et medalid jäid jagamata, peavad naismängijad nüüd ootama teist võimalust.»
Esimeseks mängis end viie võidu, kolme viigi ja ühe kaotusega türilane Meelis Kuurmaa. Teiseks tuli kolme võidu ja kuue viigiga koerulane Tõnu Maiste.
Mati Sadam täpsustas, et kahe esimese järel kogusid kolm meest võrdselt 11 punkti, kuid vastavalt omavaheliste mängude tulemusele oli kolmas Aivar Kool, neljas Urmas Virves ja viies Kalju Mägi.
Aasta tagasi püüdles meistrivõistlustel tiitlit 16 meest ja kuus naist. Sadama hinnangul olid aastate lõikes tänavused osalejaarvud keskmised. «Meie staažikamad mängijad olid üldjoontes kõik kohal,» ütles ta. «Kahjuks tuleb tunnistada, et osalejate keskmine vanus on aasta-aastalt ikka tõusuteel.»
Paremad paaris- ja segapaarismängijad selgitavad koroonamängijad vastavalt novembris ja detsembris. (JT)

TULEMUSED
Järvamaa meistrivõistlused koroona üksikmängus
I Meelis Kuurmaa Türi 13 punkti, II Tõnu Maiste Koeru 12 punkti, III Aivar Kool Koeru 11 punkti, 4. Urmas Virves Koeru 11 punkti, 5. Kalju Mägi Türi 11 punkti, 6. Heigo Paljasmaa Türi, 7. Mart Rootslane Türi, 8. Taivo Lill Türi, 9. Jaan Rohtsalu Türi, 10. Urve Enn Väätsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles