Kirna mõisa esimene kontsert tõi tuhat eurot

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile algas Kirna mõisas avalike kontsertide sari, et koguda raha teise korruse saali taastamiseks, esimese kontserdiga tuli kokku üle tuhande euro, mis annab omanikele kindlust sarja jätkata.

Kirna mõisa üks omanikest, Tuuli Org ütles kontserti avasõnades, esimesed tuhat eurot on olemas. «Aitäh teile kõigile, kuna meil on vaja mõisa saali taastamiseks kuus tuhat eurot, siis jätkame teile kontsertide korraldamist,» lausus ta.

Üle 150 kohale tulnud inimese võttis aplausiga vastu avakontserdil esinenud Briti kitarrivirtuoosi Jason Carteri, kes esitas poolteise tunni jooksul kümme pala. Lugude vahele pajatas ta lugusid oma elust, neid tõlkis Tuuli Org. Kuulajad said näiteks teada, et Jason Carter käis esimest korda Eestis 2001. aasta novembris ja esines siis Paides. Sedagi, et mõni lugu püsib repertuaaris kaks, mõni 12 aastat, et talle meeldib vaikus, kuid teinekord on see liiga vali, et magada, ja et kõige parem asi pärast kontserttuuri koju naastes on see esimene uni omas voodis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles