Rahvatantsijad keerutavad jalga Ameerikas ja Gruusias

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval esinesid Paide gümnaasiumi rahvatantsurühmad Keerutajad ja Südameke Paide Vallimäel täispika kavaga, tehes ühtlasi peaproovi enne pühapäevast Ameerikasse sõitu.
Laupäeval esinesid Paide gümnaasiumi rahvatantsurühmad Keerutajad ja Südameke Paide Vallimäel täispika kavaga, tehes ühtlasi peaproovi enne pühapäevast Ameerikasse sõitu. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Pühapäeval Ameerika poole teele asunud Paide gümnaasiumi rahvatantsurühmad Keerutajad ja Südameke läbisid edukalt vahepeatuse Türgis ning pidid eile õhtuks Ameerikas maanduma.

Noored peavad oma reisi kohta internetis blogi. Pühapäeval andis Hans Artur Ehman teada, et 36 rõõmsat inimest seadsid nüüd suuna Türgi poole. Istanbul oli neile enne pikka lendu Ameerikasse vahepeatuseks. «Paljusid üllatas Türgi kohal lennates lennukist nähtu. Istanbul on nii suur linn. Täpselt nõnda nagu suurlinna tulede sära kõrgelt taevalaotusest vaadatuna, ei lõppenud ka lennukite jada kunagise Konstantinoopoli lennujaamas,» kirjutab Ehman.

Reisi esimese päeva järel tunnistasid Ehmani vahendusel mitu kaasreisijat, et tähelepanuväärseim seik on olnud Türgi liiklus. «Justkui Vin Diesel oma muskel­autoga toimetas bussijuht meid läbi öise Istanbuli. Sõit oli tõesti kreisi. Kusjuures, iga liiklev sõiduk tundus end kujutlevat täpselt samamoodi «Kiirete ja vihaste» staarina,» kirjutab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles