Veesõidukit ehitades pole vaja insenerioskusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide avatud noortekeskuse esindajad Rauno Vaarma (paremal), Andreas Kanal ja Mark-Robin Kirss läbisid oma kätetööna valminud veesõidukiga võistluse «Parved vette!» edukalt.
Paide avatud noortekeskuse esindajad Rauno Vaarma (paremal), Andreas Kanal ja Mark-Robin Kirss läbisid oma kätetööna valminud veesõidukiga võistluse «Parved vette!» edukalt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reede keskpäev. Rauno (16) on end Paide tehisjärve ääres olevale pingile mugavalt sisse seadnud, kaasas suur ujumismadrats, pump, prügikotid, teip, koormarihmad ja nöör.

 «Eile öeldi, et tuleksin siia. Siin ma nüüd olen,» räägib Rauno, kes oli tulnud osalema järvepäeva võistlusel «Parved vette!».

Rauno teeb kiire telefonikõne ja mõne hetke pärast ilmuvad tema juurde Andreas, Gerth-Kristjan ja Mark-Robin. «Meile öeldi, et Paide noortekeskus peab välja tulema oma tiimiga. Aitame nad rõõmuga hädast välja,» tõdeb Andreas. Kuigi projektijuhi Marita Kutsari andmetel oli «Parved vette!» võistlusele end kirja pannud kaks võistkonda, siis peale noortekeskuse tiimi pole näha ühtegi teist meeskonda oma ehitusoskusi proovile panemas. «Loodame, et ikka päris üksi võistlema ei pea, kuid kui peame, teeme ära,» ütleb Andreas enesekindlalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles