Laienev kauplus lihtsustab maainimeste elu

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõne aja eest algasid Järva-Jaani A ja O kaupluse taga ehitus­tööd, mille tulemusel laieneb kauplus sedavõrd suureks, et Järva tarbijate ühistu saab sinna sisse viia Konsumi kaubasortimendi. Kohalikud elanikud ootavad uuendust pikisilmi.

Järva tarbijate ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu kinnitas, et Järva-Jaani A ja O on edukas maakauplus, kus käive ja ostjaskond on piisavalt suur, et asendada see suurema kaubavalikuga Konsumiga. «Meil on hea meel tõdeda, et Järva-Jaani on arenev maapiirkond. Kui ostujõudu on, siis miks mitte sinna investeerida ja tõestada, et kõigele vaatamata on elu maal võimalik,» lausus ta.

Uibopuu ütles, et viimane suurem investeering Järvamaa maapiirkonda oli neil Koeru Konsumi avamine. «See rahapaigutus on end igati õigustanud ning annab kindlustunde, et hästi läheb ka Järva-Jaanis,» sõnas ta. Uibopuu lisas, et vaatamata laiendusele ei tule Järva-Jaani küll nii suur  pood kui Koerus, kuid alles jääb kindlasti Ehituskeskuse kaupade osa. «Poe suurus saab olema vastavuses kohalike elanike arvuga ja peaks paikkonna nõudlust igati rahuldama,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles