Agressiivsed pullid hirmutasid tanklas inimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Täna hommikul kella 4.30 paiku ilmutasid end Ambla vallas asuvasse Märjandi tanklasse kaks agressiivset pulli, kes käitusid pealetükkivalt ja julgelt. Puskisid rendihaagiseid, prügikaste ja hakkasid neid tühjendama.

Tankla öövahetuse töötaja sõnas, et püüdis pulle lahkuma peletada, kuid siis muutus üks neist agressiivseks ja tegi ründamiskatse. Kuna vähemalt aastavanused loomad tundusid olevat ohtlikud ja võisid saabuvaid kliente rünnata, helistas ta 112, kust lubati talle, et politsei hakkab asjaga tegelema.

Tanklas koledat häält teinud ja platsi rüüstavad pullid olid kohal ligi kaks tundi. "Puskisid siin prügikaste ja haagiseid, tõstsid prügi kastidest välja, reostasid platsi, sõid amplist lilli, segasid tankla tööd ja hirmutasid kliente,» täheldas ta. 
 
Tankla töötaja helistas lähedal asuvasse talusse, aga sealt loomad pärit ei olnud. Üks külastaja käis veel teises lähedal asuvas talus, kuid sealt ei õnnestunud inimesi kätte saada, kelle käest küsida. Pullid lahkusid tankla juurest veerand seitsme paiku ning jalutasid üle põllu, loode suunas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles