Aravetele valmis kettagolfipark

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval avati Aravete keskkooli pargis 18 korviga kettagolfirada, mille kavandamine algas Ambla vallavanema Rait Pihelga eestvedamisel juba eelmisel suvel.

«Täna on näha, et rada toob külainimesed kokku,» rõõmustas Pihelgas vallaelanike rohke osavõtu üle. Pihelgas selgitas, et esimene mõte oli rada ehitada Kangrumäele, ent lõplik otsus langes Aravete keskkooli pargi kasuks. «See on suurepärane koht alevi keskel ja kooli juures, mis pakub õpilastele hea võimaluse oma vahetunde ja vaba aega aktiivsemalt veeta.»

Rada kavandades võttis Pihelgas möödunud suvel ühendust Eesti discgolfi klubi liikme Rasmus Sepaga, kelle ütlust mööda on Aravete park hea valik nii kogukonnale kui ka väljastpoolt tulijale. «Park saab reaalset kasutust, mitte ei seisa nagu iluasi riiulil,» lausus Sepp. Ta pidas oluliseks mainida, et kuna kettagolfirajale asukohta leida on sageli raske, tuleb siinkohal tänada keskkonnaametit, kes valitud asukoha heaks kiitis. «Maha ei võetud ühtegi puud ega oksa,» kinnitas Sepp, lisades, et esialgu andis keskkonnaamet Aravete pargile aastase kasutusloa. «Loodetavasti seda pikendatakse, sest mina ei näe siin ühtegi keskkonnariski.» Samuti andis Sepp teada, et seoses nädalavahetusel toimuva Kõrvemaa suure etapiga oli Aravete avavõistlusele kohale tulnud kolm mängijat Rootsist ning Eesti meeste paremik. «Tagasiside rajast on väga positiivne,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles