Võõrustaja: kui juba, siis tulgu külastajaid ikka sadades

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaretkelised Elise Aias
Rattaretkelised Elise Aias Foto: Erakogu

Avatud talude päeval neljandat aastat võõrustajana osalev Türi valla ettevõtja on seda meelt, et kui külaliste vastuvõtuks juba valmistuda, siis tulgu neid ikka kohe sadades.

Türi vallas Retla külas Rehe talus Elise Aeda pidav Reelika Marrandi sõnas, et huviliste arv sõltub suuresti ilmast, kuid vastu on nad võtma neid ikka sadades. „Parimate ilmadega talupäevadel on meil huvilisi käinud kohe mitu sada, vähe vihmasematel ilmadega paarisaja ringis. Kõiki oleme püüdnud lahkelt võõrustada, näidata ja tutvustada ning kõhugi täis söötnud. Nii, et tulge julgelt kohale ka tänavu,“ kutsus ta.

Püsilillede ning dekoratiivsete puude  ja põõsastega kaupleva ettevõtte ühe omanikuna lubas Marrandi, et kõikidele huvilistele on avatud kasvuhoone ja puukool ning taimedel on sel päeval eriti head hinnad.  „Lisaks saab teha pai paljudele kelgukoertele, kellega korraldame lastele ka jooksuvõistlusi,“ lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles