Arvamusfestivali külastas 9000 inimest

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba neljandat korda Paides toimunud Arvamusfestival oli edukas vihmasest ilmast hoolimata ja tõi kahe päeva jooksul kokku üle 9000 inimese. Kokku toimus rohkem kui 200 arutelu neljas eri keeles (eesti, vene, inglise ja viipekeeles).

Laupäevane festivalipäev tõi hoolimata sombusest suveilmast Paidesse 3000 sõnarokkarit, keda vihm ei heidutanud. „Kui inimesed on valmis sõitma Paidesse ja kuulama poolteist tundi järjest vihmavarjude all arutelusid, tõestab see, et arutlemine saab esile kutsuda suuremaid muutusi inimeste mõttemaailmas ja ühiskonnas laiemalt,“ sõnas festivali eestvedaja Ott Karulin.

Laupäeva kõige rahvarohkemad arutelud olid Euroopa Parlamendi saadikute arutelu Euroopa Liidu tulevikust, Maalehe arutelu „Millest tähed räägivad? Mang vs. Ergma“ ja Vabadus(t)e ala arutelu „Kuidas diskuteerida lolliga?“.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles