Kihli üliraske rada pani motosportlased proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravete motoklubi sõitja Tuljo Martinil oli võistlustel osalemine küsimärgi all korvipoisi puudumise tõttu, kuid laupäeval oli ta stardis uue Koselt pärit korvipoisi Andrus Õiega, kellega korra ka sõitu proovida jõudsid ning võistlustel stabiilselt lõpuni vastu pidasid.
Aravete motoklubi sõitja Tuljo Martinil oli võistlustel osalemine küsimärgi all korvipoisi puudumise tõttu, kuid laupäeval oli ta stardis uue Koselt pärit korvipoisi Andrus Õiega, kellega korra ka sõitu proovida jõudsid ning võistlustel stabiilselt lõpuni vastu pidasid. Foto: Maria Karumets

Laupäeval sõideti Türi külje all Kihli motokrossirajal Korvikunnide karikasarja eelviimast etappi, kus motosportlased pidid hakkama saama üliraske raja, tugeva tuule ja tolmuga.

Laupäeval maha peetud motokrossivõistlused keskendusid ennekõike külgvankriklassidele, kus Järvamaalt osales vaid kaks sportlast. SC Seenior klassis tegi kaasa Aravete noormees ja motoklubi Star Racing sõitja Kristo Ots, kes on Ida-Virumaalt Avinurmest endast peaaegu 40 aastat vanema sõitja Heldur Saarmetsa külgvankri korvis.

Korvipoisiametit peab Ots teist hooaega. Esimeses sõidus olid nad kaheksast sõitjast kuuendad, teises sõidus seitsmendad – kokkuvõttes seitsmes koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles