Veeprojekti töödega kaasnevad lühiajalised veekatkestused

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Türi linnas kulgeva veeprojekti tööde käigus tuleb Kalevi tänava piirkonna elanikel arvestada lühiajaliste veekatkestustega.


Türi linna ühisvee- ja kanalisatsioonivõrgu rekonstrueerimise ja laiendamise projekti ehitustööde toestaja AS Merko Infra objektijuht Taavo Talvoja andis teada, et veetorustiku ümberühendusi tehakse Kalevi tänaval Tallinna maanteelt kuni Liiva tänava vahelisel lõigul.
Tööd kestavad kuni 18.veebruarini. Seoses veetorustiku ümberühendustöödega piirkonnas tuleb ette ka lühiajalisi vee katkestusi kella 8st kuni kella 18ni.

Türi linna ühisveevärgi- ja kanalisatsioonivõrgu rekonstrueerimise ja laiendamise projekti töid toetab Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfond läbi Sihtasutus Keskkonnainvesteeringute Keskus. Linna veeprojektil algasid kaevetööd 20. septembril 2010. Ehitustööde lõpptähtajaks on 2012.aasta sügistalv. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles