Üleskutse: ole Tartu maratonil valitsevas pakases tähelepanelik nii enda kui kaaslaste suhtes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maraton. Suusatajad Kuutse toitlustuspunkti läbimas.
Tartu Maraton. Suusatajad Kuutse toitlustuspunkti läbimas. Foto: AIN PROTSIN/PM/EMF

Pühapäeval sõidetakse 40. Tartu maraton, mis toimub üpris krõbedas pakases. Sellega seoses kutsuvad korraldajad kõiki üles tavapärasest suuremale tähelepanelikkusele. Mõelge läbi nii enda sõit, riietus kui varustus ning rajal olles märgake teisi suusatajaid, kes võiks abi vajada.





40. Tartu maratoni peakorraldaja Indrek Kelgu sõnul tuleb tänavu alistada lisaks suusakilomeetritele ka külm ilm ja võtmeteguriks selle juures on õige riietumine. «Kindlasti tuleb sõidu jooksul ka pidevalt hinnata oma jõuvarusid ning kehalist olukorda. Kui külm teeb ikka väga liiga või energiavarud on täitsa otsas, siis mõelge järgi, kas on mõtet järgmisest
teeninduspunktist veel edasi liikuda,» lisab Kelk. Tema sõnul on osalejate turvalisus korraldajate esmane prioriteet.

40. Tartu maratoni 63 km stardipauk kõlab kell 10.00 Otepääl, Tehvandi Spordikeskuse staadionil. 31 km distantsile minnakse kell 13.30 Arula teeristist. Homme toimuma pidanud lasteüritused lükati suure külma tõttu edasi ning nende toimumiskuupäev tehakse teatavaks esimesel võimalusel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles