Arutlusele tuleb vallalehtede tulevik

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tasuda või tasuta?" arutelu Ühinenud Ajalehtede laval Arvamusfestivalil.
"Tasuda või tasuta?" arutelu Ühinenud Ajalehtede laval Arvamusfestivalil. Foto: Birgit Itse/ Järva Teataja

Ühisnädala ühe ettevõtmisena arutletakse reedel Paide kultuurikeskuses vallalahetede tulevikust pärast haldusreformi.

Järvamaa arendusekeskuse konsultant Kaspar Tammist sõnas, et ühisnädala ühe maakonnas toimuva üritusena saab selgemaks vallalehtede tulevik pärast haldusreformi. «Paide kultuurikeskuses 25. novembril toimuval arutelul räägime sellest, milliseks kujuneb meediamaastik peale omavalitsuste ühinemist. Kuidas sobivad kokku maksumaksja raha eest ülevalpeetavad omavalitsuslehed ja erameedia? Kes siis ikkagi otsustab, millist menüüd ja maailmavaadet meile lehes pakutakse,” selgitas ta.

Arutelule sõna-ja ajakirjandusvabadusest ehk teemal „Miks halvad uudised on head?” algab kell 13, kuhu on tarvis inimesi, kes märkavad ja julgevad avalikult välja öelda neid endid puudutavat kriitikat. „Tulge ja koos räägime sellestki, miks on tarvis nii häid ja halbu uudiseid ning kuidas leida tasakaalu nende kahe pooluse vahel,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles