Kultuurikuu lõpeb rakverelaste teatritükkidega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näidendi lavastaja Üllar Saaremäe
Näidendi lavastaja Üllar Saaremäe Foto: Arvet Mägi

Tuleval esmaspäeval pakub Rakvere teater Paide kultuurikeskuses kaht etendust: keskpäeval algab «Kaelkirjak» ja kell 19 «Täismäng».


«Kaelkirjak» on lugu väikesest tüdrukust Kaist, kellel on kodus oma toas täiesti tema enda maailm. «Selle loo keskmes on fantaasia, lapse fantaasia, millel pole piire ja milles on kõik võimalik,» selgitas lavastaja Marion Undusk. «Minule on see kõige huvitavam ja õigem fantaasia üldse.»

Õhtul etenduv komöödia «Täismäng» on lugu viiest lihtsast Eesti väikelinnas mehest, kes on kaotanud töö. Rahateenimiseks on nad valmis kõigeks. Pöörane idee moodustada tantsutrupp naistele tundub esmapilgul pääsemisena.
Olukorra muudab koomiliseks asjaolu, et keegi neist tegelikkuses tantsida ei oskagi. Pinget lisab ka professionaalse tantsutrupi saabumine välismaalt. Kuid raskused on selleks, et neid võita. Mehed jäävad meesteks lõpuni. (JT)

TEAVE
Etenduses «Kaelkirjak» mängivad Natali Lohk, Erni Kask, Anneli Rahkema ja Tarvo Sõmer. Pilet maksab 3.90 eurot.
«Täismängu» osades on Eduard Salmistu, Tarvo Sõmer, Üllar Saaremäe, Hannes Prikk, Toomas Suuman, Ines Aru, Terje Pennie, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Anneli Rahkema, Peeter Jakobi, Jan Lucas Videvik või Tim Leesnurm. Piletid maksavad 9.20/7.80 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles