Koeru rahvaralli võitis Elvis Pukk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile peetud Koeru rahvarallil saavutasid üldvõidu Subaru Imprezal võistelnud Elvis Pukk ja Aare Pukk.

Võistlustules oli kokku 73 võistluspaari. Neist 17 tegi mitme karikasarja arvestusse kuulunud sõidu kaasa 4WD klassis, kus selgusid ka absoluutvõitjad.
Viis katsevõitu saanud Elvis Pukk - Aare Pukk lõpetasid 21,7 sekundilise eduga Virgo Arge ja Heigo Lõbusa ees. Neist seitsme ja poole sekundi kaugusele jäid Gert Aasmäe - Teele Sepp.
Suurelt osalt lumel ja jääl peetud võistluse üldkilometraaž oli 222,72 kilomeetrit, sellest lisakatsetel läbiti 33 kilomeetrit.
Viimati sõideti Koerus rahvarallit 2009. aastal. Toona läks see võistlus avaetapina rally.ee karikavõistluste ja Moskvich liiga karikavõistluste arvestusse. Tänavu oli tegu Eesti autospordi liidu rahvaralli karikasarja ja Moskvich liiga karikavõistluste punktiarvestuse teise etapiga ning Autoekspert Balti rahvaralli karikasarja esimese osavõistlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles