Konfliktne rassismihõnguline kontsert tuleb kas või kahjumiga

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdi korraldaja Kuuno Kuusik sai linnavalitsuse otsusest teada teisipäeva hommikul. Sama päeva pärastlõunaks oli tal juba kokkulepe ööklubiga Cheers, kus kirgi õhutanud kontsert homme aset leiab.
Kontserdi korraldaja Kuuno Kuusik sai linnavalitsuse otsusest teada teisipäeva hommikul. Sama päeva pärastlõunaks oli tal juba kokkulepe ööklubiga Cheers, kus kirgi õhutanud kontsert homme aset leiab. Foto: Elmo Riig

Et Viljandi linnavalitsus keelas konflikti tekitanud kontserti korraldada lennukitehases, esinevad bändid homme hoopis ööklubi Cheers black box’is.

Esialgu oli kommunismivastast punkrokki viljelevate bändide P.W.A, Revalers ja Ainult Kaks Granaati esinemine kavandatud reedel Tehase rokiklubisse, kuid sotsiaalmeediast alanud sõnelus viis selleni, et Viljandi linnavalitsus  andis Sakala keskusele korralduse keelduda lennukitehase ruumide rentimiseks esinejatele, kelle sõnum on rassismihõnguline.

Kui kontserdi korraldaja Kuuno Kuusik sai keeldumisest teada teisipäeva hommikul, siis juba sama päeva lõunaks oli tal ööklubiga Cheers sõlmitud kokkulepe, et kontsert saab teoks sealses black box’is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles