Reformierakond valis Järva vallavanema kandidaadi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna Ambla, Albu, Järva-Jaani, Kareda, Koigi ja Imavere valla piirkonnaorganisatsioonid otsustasid liituda Järva valla piirkondlikuks organisatsiooniks. Uue, Järva valla piirkonna vallavanemakandidaadiks valiti Ambla vallavanem Rait Pihelgas ja piirkonna esimeheks Imavere vallavolikogu esimees Eve Okas.

Peale piirkonnajuhi osutusid juhatusse valituks Rait Pihelgas, Tõnu Traks, Teet Kallakmaa, Janno Nau, Kalle Sommer ja Harri Lepamets. «Mul on hea meel, et piirkondade ühinemise tulemusel saame ühtse tugeva meeskonnana Järva vallas hakata valmistuma sügisel tulevateks kohalike omavalitsuste valimisteks,» ütles Eve Okas.

Okas märkis veel, et valimiste edu üks osa on piirkondade koostöö. «Tunnen, et Reformierakonna meeskonnal on Järva vallas tugevust ja see loob meile eelduse teha sügisestel valimistel hea tulemus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles