Ilmataat sundis talimängud taas tubaseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://www.peronabowling.ee/

Türi Spordilkubide Liit andis teada, et V Türi valla talimängude teine etapp toimub sel pühapäeval, algusega kell 11 Veskisillal.

 

Liidu tegevjuht Tanel Viljat selgitas, et tänavused ilmaolud panevad korraldajaid plaane muutma ja sel pühapäeval võisteldakse  mälumängus, kaardimängus ja bowlingus. Muidu oleks kavas olnud suusatamine, kelgutamine ja reesõit. Võistkondade arvuline eelregistreerimine alade kaupa tuleb teha 16. veebruariks kas elektrooniliselt aadressile tyrispordiklubi@gmail.com või telefonil 504 1987 (Tanel Viljat).

Talimängude III etapp on kavas 5. märtsil kell 12 lumealadel Rassil. Kui ilm ei võimalda, siis saadakse kokku kell 11 Villevere vanas koolimajas.

Talimängude avaetapil 5. veebruaril Kabalas osales seitse küla. Üldkokkuvõttes võitis I etapi lauamängudes Näljaküla 110 punktiga. Teise koha 109 punktiga saavutas Kabala ja kolmanda koha Laupa esindus 103 punktiga.

Sel aastal toimuvatel Türi valla külade talimängudel saavad esmakordselt osaleda kõik Türi valla külad. See tähendab, et osa võivad võtta ka Türi linna sisesed külad- Näljaküla, Konnaküla, Kringliküla, Vabrikuküla, Pilpaküla, Tankaküla, Nopsaküla. Võistlustest võivad osa võtta Türi valla külade elanikud ja nende sugulased (vanemad, vanavanemad, lapsed, õed, vennad).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles