Kuldse putsa võitsid Väätsa õpetajad

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Väätsa spordihoones olnud põhikooli õpetajate ja õpilaste vahelises jalgpallikohtumises lõid õpetajad minut enne lõppu võiduvärava ning said enda valdusesse rändkarika «Kuldne putsa».

Väätsa tervisekompleksi juhataja Taavi Parts ütles, et kahest 15minutilisest poolajast koosnenud mäng oli üldjoontes tasavägine, kuid tagaajaja rollis olid rohkem siiski õpilased. «Mängu lõpu eel suutsid õpilased seisu 6:6 viigitada ja oli väike lootus, et võitja selgub penaltitega, kuid minut enne lõppu lõid õpetajad siiski värava ning kohtumine lõppes nende võiduga 7:6,» rääkis ta.

Partsi selgitust mööda mängisid mõlemad võistkonnad kahe vahetusega. Õpetajad olid jaganud ennast mees- ja naismängijateks ning õpilased vanemaks mängurühmaks ja teise ja kolmanda klassi lastest koosnevaks järelkasvuks. Kui väljakule läks järelkasv, tulid neile vastu mängima naisõpetajad ja kui mänguhoo võtsid üles vanemad jalgpallipoisid, olid neil kohe vastas meesõpetajad. «Nii oli mänguseis kogu aeg võrdsem» selgitas Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles