Paide valla õpetajate konkurss tekitas huvi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutöö auhinnaga tunnustab Tartu linn pedagooge, kes on silma paistnud oma pikaajalise ja tulemusliku õpetajatööga Tartu õppeasutuses.
Elutöö auhinnaga tunnustab Tartu linn pedagooge, kes on silma paistnud oma pikaajalise ja tulemusliku õpetajatööga Tartu õppeasutuses. Foto: SCANPIX

Üle-eelmisel reedel lõppes avalduste esitamine sügisel tööd alustava Paide valla lasteaia-kooli õpetajakohtade täitmiseks korraldatud konkursile.

Paide abivallavanem Margit Piho lausus, et avalduste hulga järgi võib öelda, et konkurss läks hästi. «Üllatavalt palju on tagasisidet,» sõnas ta.
Enim avaldusi tuli lasteaiaõpetaja abi kohale kandideerimiseks. Uues koolis jagub tööd kolmele inimesele (üks Sargveres, kaks Tarbjal), aga töökoha soovijaid on 29.
Kuuele lasteaiaõpetaja kohale kandideerib 17 inimest. Neist tosin soovib töötada Tarbjal, neli Sargveres ja kaks pole oma eelistust määratlenud.

Klassiõpetajaks kandideerib seitse inimest, tööd on kuuele inimesele.
Muusikaõpetajaks (osaline koormus) soovib saada üks inimene, kuid kehalise kasvatuse õpetajaks (samuti osaline koormus) viis, kellest näiteks üks on märkinud elukohaks Pärnu ja üks Lääne-Virumaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles