Järvajaanilased tutvusid Kaitseliidu tegevusega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva malev

Eile käis Kaitseliidu Järva malev Järva-Jaanis, et tutvustada sealtkandi inimestele nii Kaitseliidu kui allorganisatsioonide tegevust ja eesmärke.

Järva maleva kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, kodutütred ja noorkotkad tutvustasid Järva-Jaani kultuurimajas varustust ja relvastust, kätt saab proovida elektroonilises lasketiirus, tutvuda langevarjurite ning paljude teiste tegevustega.

Ürituse peakorraldaja, Järva maleva Koeru üksikkompanii pealiku Aldur Lõhmuse sõnul kulges üritus igati planeeritult ning täitis oma eesmärgi. „Inimesed said rohkem teada, millega nii Kaitseliit kui ka naiskodukaitsjad, kodutütred ning noored kotkad tegelevad, ning nii mõnigi täitis kohapeal ära avalduse, et meiega liituda. Loodetavasti saab
sellest ilus traditsioon, mis viib ka teisi malevaid omavalitsustesse oma tegevust tutvustama,“ lausus ta. „Tänase (eilse – toim.) ürituse järel igatahes paistab, et säärane üritus toimub ka teistes maakonna omavalitsustes.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles