Kohalik ulmekirjanik esitles oma teist raamatut

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu «Eneseväärikusel pole sellega mingit pistmist» illustraator Hanna Liisa ja autor Indrek Rüütel vastavad raamatuesitlusel Järvamaa keskraamatukogu direktori Jane Kiristaja küsimustele.
Raamatu «Eneseväärikusel pole sellega mingit pistmist» illustraator Hanna Liisa ja autor Indrek Rüütel vastavad raamatuesitlusel Järvamaa keskraamatukogu direktori Jane Kiristaja küsimustele. Foto: Merle Rüütel

Planeedid, kloonid, mõrvamüsteerium, tähevärav, inimrööv ja palju muud ebamaist ning põnevat lugemisainest võib leida Heinrich Weinbergi uuest raamatust «Eneseväärikusel pole sellega mingit pistmist», mida autor sel nädalal Paide keskraamatukogus esitles.

Kohalikud raamatusõbrad tegelikult juba teavad, et kirjanikunime Heinrich Weinberg taga peitub paidelane Indrek Rüütel, kes eelmisel aastal üllitas oma esikteose «Pimesi hüpates».

Varem olid tema jutustused ilmunud ulmekirjanduse huvilisi ühendava ajakirja Reaktor kogumikus ja algupärast Eesti ulmet avaldava Täheaja almanahhi 13. köites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles