Linnameeskonna treener: kell oli hiline, tuled pandi kustu, jäime magama võib-olla

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskonna peatreener Vjatseslav Zahovaiko.
Paide linnameeskonna peatreener Vjatseslav Zahovaiko. Foto: Liisi Troska

Premium liiga õhtuse kohtumise järel Tallinnas Maarjamäe kunstmuruväljakul Paide linnameeskonna ja FC Levadia vahel oli paidelaste peatreener sõnatu kõige selle peale, mis juhtus 0:7 kaotusega lõppenud mängus.

Premium liiga kolmanda vooru lõpplahing Maarjamäel oli mitmes mõttes meeldejääv. Kahel korral kustus staadioni valgustus nagu nädala eest Hiiulgi, lisaks elas Paide Linnameeskond läbi katastroofi, kui Levadiale jäädi alla tulemusega 0:7, kirjutab soccernet.ee

Paide linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko oli mängu järel sõnatu.

"Raske sõnadesse panna - katastroof. Tõesti mul ei ole mitte ühtegi sõna, kirjeldamaks seda, mis täna juhtus. Kahju, aga elu läheb edasi," rääkis Zahovaiko lõpuvile järel Soccernet.ee-le. "Peame end kokku võtma. Nüüd tuleb väike koondisepaus, saame võib-olla keskenduda rohkem nendele vigadele, mis oleme täna teinud ja nagu ütlesin, elu läheb edasi. Peame olema positiivsed ja leidma selle stabiilsuse."

Loe uudist siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles