Noorte moelooming rabas erilisusega

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MoeP.A.R.Ki noorema vanuseastme finaalis oli võidukas Kuressaare gümnasisti Natali Koppeli kollektsioon «Kristiine», mis sobitas kokku punased, hallid ja valged toonid ning jäi meelde omapäraste aplikatsioonide ja retrohõnguliste spordisokkidega.
MoeP.A.R.Ki noorema vanuseastme finaalis oli võidukas Kuressaare gümnasisti Natali Koppeli kollektsioon «Kristiine», mis sobitas kokku punased, hallid ja valged toonid ning jäi meelde omapäraste aplikatsioonide ja retrohõnguliste spordisokkidega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides MoeP.A.R.Kil kohtunud noored moeloojad näitasid, kui fantaasiaküllane võib olla rõivavalik, ning selleks, et olla popp ja noortepärane, peab olema julgust teistest erineda.

MoeP.A.R.K. 2017 pressiesindaja Crislyn Saviste ütles, et 22st eelžürii lõppvõistlusele valitud tööst jõudis lõpuks laupäeval Paide kultuurikeskuse lavale 18 kollektsiooni. Neist kuus võistles nooremas, üheksa vanemas ja kolm tudengite vanuseklassis. «Loobujaid on olnud alati. Kellel on tervislikud põhjused ja mõni ei jõua oma kollektsiooni valmis,» lisas ta.

Saviste tähelepanekut mööda on noorte moeloojate huvi ürituse vastu endiselt suur. Konkursile tuli esialgu 33 tööd. «Eriti agarad on Kuressaare, Tallinna ja Viljandi koolide õpilased,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles