Seminaril on jututeemaks andekad lapsed

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps ja kingid. Pilt on illustratiivne.
Laps ja kingid. Pilt on illustratiivne. Foto: Mazdaklubi

Türil toimuval seminaril hakatakse arutlema selle üle, kuidas märgata lapse andeid võimalikult varases eas ning luua tema arenguks parimad tingimused.

27. aprillil kell 15 Türi kultuurikeskuses toimuvale MTÜ Eesti talendikeskuse projekti „Märka ja toeta lapse andeid" Kesk-Eesti piirkondlikul seminarile oodatakse Järvamaa ja teiste lähikonna valdade lapsevanemaid, lasteaia- ja algkooliõpetajaid, laste huviringide juhendajaid jt huvilisi, et ühiselt leida parimaid viise lapse arengu süsteemseks arenguks kodu, üld- ja huviharidusasutuste koostöös.

Seminaril keskendutakse keskmisest kõrgemate vaimsete võimetega laste varase märkamise ning nende potentsiaali maksimaalse arengu toetamise küsimustele. Osalejatele jagatakse nii kasulikku teoreetilist kui praktilist teavet. Ühe eksperdina osaleb seminaril Tartu Ülikooli õppejõud, pikaaegne andekate eestkõneleja, raamatu „Andekusest ja andekatest lastest" autor Viire Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles