Türi linn saab sünnipäevaks 19 kohvikut (1)

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Tänavu tähistab Türi linn 91. sünnipäeva ja 2. juulil toimuval aedlinnakohvikute päeval soovib tegutseda 19 kodukohvikut.

Külastajatele pakuvad linna sünnipäeval head ja paremat Kaitseliidu kohvik, Kolme õe kohvik, Raamatukoi kohvik, Kohvik „Reis ümber maailma“, Türi valla taluperenaiste kohvik, Punane kiigekohvik, Türi pritsumeeste ja Mediato rändkohvik pritsumaja juures, pannkoogikohvik Murumoori mängupargis, Jaama kohvik, kohvik „Kanake", kohvik Elamus , „Tagaaia kohvik“, Raamatukohvik, Ampsu kohvik "Linnuke peas", Jaama 7 kohvik, Tordimeistri kohvik Viljandi-Koidula tn nurgal, Türi Kodu Töökeskus, "Kirikukohv" ja Türi noortekeskuse kohvik järve ääres.

2. juulil kell 12 kutsub Türi lauluklubi kaasa laulma kohviku Kevad terassile.

Lisaks soovivad 1. juulil tegutseda kolm eelkohvikut: Kell 9-14 Koidula 23 Hommikukohvik, kell 10-17 Nukukohvik Türi muuseumis ja kell 17-24 kohvik „Rannasumila“ Türi järve ääres Pargi pst 13.

Täiendav teave kohvikutepäeva kohta on kirjas Türi valla kodulehel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles