Järvamaa orienteerumishooaja avavõistlus toimus Tarbjal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvamaa orienteerumishooaja avavõistlus "Öökulli lend" toimus teisipäeva õhtul Tarbjal.

 

Võistluse rajameister Argo Loo ütles, et õhtu oli päikesepaisteline ja vaikne aga „Öökulli lennule” startisid orienteerujad peale loojangut. „Rada oli hooaja avavõistlusele kohaselt lihtne ja viis korrusmajade vahele, aiamaade ja tööstushoonete ümbrusesse, põllule ning metsa,” lisas ta.

Pikem rada oli 3,6 km ja 18 kontrollpunkti ning lühem 2,5 km  ja kontrollpunkte oli 13. Pikema raja parim oli Ilmar Udam ajaga 20.49 järgnesid Kaarel Kallas 22.28 ja Gert Saamann 24.20, parim naine oli Rita Ojala. Lühemal rajal võitis Kerdo Männilaan ajaga 20.47, järgnesid Anu Pallon 25.24 ja Lauri Männik 25.32.

Orienteerumishooaeg jätkub Järvamaa orienteerumisteisipäevakuga 25. aprillil Kõrgessaare metsas Türi külje all. Tähistuse starti leiab Raadiomasti tänavalt. Startida saab ajavahemikus kl 17-19 ja finiš suletakse kell 20. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles