Paide lõviklubi tänab heategevuse toetajaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Lions-klubi Paide Bastion on juba 21 aastat korraldanud heategevusprojekte, annetuste, heategevuskontsertide ja oksjonite abil kogutud rahaliste vahenditega on abistatud Paide lasteaedu, üldhariduskoole, huvikoole, Järvamaa Haiglat, Paide ujulat, Paide Kultuurikeskust ja Paide Avatud Noortekeskust neile oluliste probleemide lahendamisel.

 

Käesoleva aasta heategevusprojektiks on Paide vähekindlustatud perede lastele suvelaagri korraldamiseks rahaliste vahendite kogumine. Laager toimub 3.-5. juulini 2017 Pärnumaal, mereäärses Varbla puhkekeskuses. Laagri sisulise korraldamise on võtnud oma südameasjaks Paide linna ja valla sotsiaal- ja lastekaitsetöötajad.

LC Paide Bastion president Vello Talviste ütles, et laagri korraldamiseks vajalikku raha kogumist alustas Lions-klubi novembris 2016. aasta sügisel toimunud Järvamaa messil. Lions-klubi tänab kõiki häid annetajaid ja heategevuslikul raadiooksjonil osalejaid, kõiki 9. aprillil toimunud heategevuskontserdi külalisi. Kontserdi peaesineja oli laulja Alen Veziko.

Märkimisväärne on ka sponsorite panus, projekti sponsoriteks on AS Comfort AE, OÜ Pizzakohvik, AS Salva Kindlustus, OÜ RR Elekter, OÜ Paivet, OÜ Paide EKE Projekt, OÜ Ally, OÜ Aarman Puit, OÜ Sakret ja Paide Vallavalitsus.

Heategevuskontserdi õnnestumisele aitasid kaasa ja klubilised tänavad Paide Kultuurikeskust, Paide Gümnaasiumi, Paide Ühisgümnaasiumi, AS Eesti Meedia, Tre Raadio, Eesti Autorite Ühing ja Klubi Hämarik memmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles