Juubelikingitus elustab armastuskirjade kirjutamise kunsti

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajal, mil noored ja armunud polnud veel midagi kuulnud e-riigist ega sotsiaalmeediast, rääkimata nutitelefonidest või tahvelarvutitest, oli komme oma tunded paberile kirja panna. Paide avatud noortekeskus algatabki EV100 puhuks vanade, aga ka uute armastuskirjade kogumise.

On üsna haruldane, et tänapäeval, mil lihtsam on näidata oma sümpaatiale poolehoidu telefonitsi südamliku SMSiga või Facebooki sõnumivestluses südamekujulise emotikoniga, saadab noormees neiule käsitsi kirjutatud armastuskirja. Või vastupidi: neiu paneb oma tunded kirja roosale lõhnastatud paberile ja läkitab selle ümbrikus oma väljavalitule.

Paide avatud noortekeskuse noorsootöötaja Marita Kutsar ütles, et praegusel internetiajastul on see tõepoolest pigem hääbuv tava. Ent siiski mitte päris kaduv, sest noortega suheldes on ta teada saanud, et leidub neidki, kes panevad oma mõtted ja tunded paberile kirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles