Euroopa päeva puhul avatud Väätsa prügila pakkus mitmeid üllatusi

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa päeva puhul avatud Väätsa prügilas käinutele pakkusid üllatust nii prügilas tehtav kui kilplaste töö prügi sorteerimisel,  ära visatud asjad kui ka sealse reovee puhtus.

Täna Väätsa prügilat külastanud Jaanika Timmermaa imestas, et kuigi tema sorteerib prügi, peavad prügilas töötajad seda uuesti tegema. „Kui mina kodus sorteerin prügi, siis viskama pean selle ikka ühte pakendikonteinerisse ja nii teevad prügila töötajad kui kilplaste tööd,“ imestas ta. See tundus naisele nii mõttetuna ja tal on isegi kahju neist töötajatest, kes peavad läppava haisu sees ja käsitsi kõike uuesti sorteerima. „Kõik sellepärast, et prügiautodel pole võimalik erinevate konteinerite prügi eraldi ladustada ja nii palju ka riigil raha pole,  et igal konteineril eraldi järgi käia,“ kõneles ta.

Samuti hämmastas naist näha prügilas tutt-uusi beebirõivaid. „Üldse kuidagi väga palju riideid lihtsalt visatakse minema,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles