Juubelihõnguline lillelaat on toimumiseks valmis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi lillelaat
Türi lillelaat Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

19.-21. maini võõrustab Türi aiandushuvilisi ja pakub aiapidajale vajalikku 40. Türi lillelaadal.

 

Türi Aianduse ja Mesinduse Seltsi juhatuse esimees Liivi Lintlom ütles, et kõik on juubelihõngulise 40. Lillelaada toimumiseks valmis ning laadalt leiab kindlasti uut ja põnevat. "Kolmel laadapäeval jätkub tegevust kõigile. Enamasti on kohal on need kaubapakkujad, kes ise toodavad, mitte ei vahenda," lubab Lintlom. "Ostjad saavad asjatundjatelt nõuandeid ja kindla peale hea materjali, mis koduaedu kaunistab."

Lisaks rikkalikus valikus lilledele, taimedele ja istikutele leiab laadalt aiatehnikat ja -tarvikuid, hulgaliselt käsitööd ja toidukaupu.

Järvamaa Kutsehariduskeskus viib 19. mail läbi Noortalunike võistluse ja 20. mail Oskuste päeva ning VIP viievõistluse, kus oma oskused panevad proovile mitmed tuntud inimesed. Meelelahutusprogramm on juubelilaada vääriline. Külastajaid rõõmustavad Liis Lemsalu, Uku Suviste, Kalle Sepp, Juss Haasma, Meisterjaan, Justament ja Türi Kultuurikeskuse isetegevuslased.

Türi Lillelaat ootab külastajaid 19. mail kell 9-19, 20. mail kell 8-19 ja 21. mail kell 8-15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles