Suusaliit tunnustas noori lumelaudureid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelauav
Lumelauav Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Suusaliit tunnustas teisipäeval Vabaõhumuuseumis olnud hooaja lõpetamisel möödunud hooaja parimaid sportlasi ja toetajaid. Peale selle allkirjastas suusaliit koostöölepingu Eesti Meediaga.

 

Teiste hulgas said 2016/2017. hooaja parimatena tunnustada RR suusaklubisse kuuluvad Maanus Udam (parim noor lumelaudur kuni 10 a) ja Mehis Udam (parim noor lumelaudur 11–14 a).

Hooaja lõpus tänas president Andreas Laane neid spordiklubisid ning pühendunud treenereid ja inimesi, kes andsid endast parima ja enamgi veel, et pakkuda häid võistlustingimusi ja -korraldust. „Erinevate suusaalade noortesarjades osales väga palju säravate silmadega noori, kes on endale leidnud sobiva spordiala,“ütles Laane.  

Selgunud on ka kõik käesoleva hooaja parimad. Andreas Laane soovis palju õnne võitjatele ja edu teistele, kelle eesmärk võiks kindlasti olla järgmisel korral veelgi paremate tulemuseni jõuda. Laane sõnul on hea niisuguste emotsioonidega edasi minna ja hakata samme seadma uueks, 2017/2018. olümpiahooajaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles