Nevesis tutvustab klišeevaba albumit

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Laupäeval esitleb Paide ansambel Nevesis Tallinnas Von Krahli teatris oma uut kauamängivat «Pink Magnet Masters», mille eel kütab publiku soojaks Ans. Andur.

Pärast viieaastast pausi avaldas ansambel Nevesis 28. aprillil uue albumi. Nevesise järjekorras teine plaat kannab pealkirja «Pink Magnet Masters» ning asjaosaliste selgitusel on uus materjal senisest tunduvalt mitmepalgelisem ja eksperimentaalsem. «Oluline on jääda truuks oma ideedele ja teha seda, mida õigeks pead, siis, kui õigeks pead. Me ei juhindunud selle plaadi tegemise juures klišeedest, üritasime sissetallatud radadelt kõrvale astuda, peavoolust lahku voolata. Ma usun,et plaati kuulates on selge, et see õnnestus,» ütles kitarrist Erki Reim.

Reimi kõrval kuuluvad ansamblisse veel Bert Järvet (basskitarr, vokaal), Kiina Vargo (kitarr, klahvpillid, vokaal) ja Ken Koemets (trummid).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles