Türil rallitakse romuks üle saja auto

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordsel romuautode kestussõidul, Kesk-Eesti romuringil lõhutakse laupäeval ära 125 autot. Ettevõtmine on oma populaarsuse tipul.
Järjekordsel romuautode kestussõidul, Kesk-Eesti romuringil lõhutakse laupäeval ära 125 autot. Ettevõtmine on oma populaarsuse tipul. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Laupäeval Türil endise metsakombinaadi maa-alal korraldataval kuuendal romuautode kestussõidul, Kesk-Eesti romuringil lõhutakse päeva jooksul ära 125 autot, mille hulgas on ka kaubikuid.

80 autot meesteklassis, 25 autot naisteklassis ja 20 kaubikut teevad Kesk-Eesti romuringi ühe korraldaja, Meeme Juhkami ütlust mööda üheks omanäolisimaks ettevõtmiseks. Ka kaubikuid pole tema teada veel siinmail sel moel puruks rallitud.

Meeme Juhkam, see on teil Särevere ja Veskisilla kõrval kolmas kord Türil romuringi korraldada. Mille poolest tuleb tänavune võistlus eriline?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles