Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Suvel läheb kuuks ajaks osa Paide keskväljakust autodele lukku ning seal saab liiva peal võrkpalli mängida, avatud kontoris tööd teha, niisama õuemööblil puhata või lauatennist mängida.
 
* Paides alustas tegevust Eestis ainulaadne mobiilne väikeloomakliinik, mis sõidab väljakutsele täies meditsiinilises varustuses valmidusega anda loomale kohapeal kiiret ja professionaalset abi. Ratastel loomakliiniku mõte mõlkus loomatohter Raivo Rajal peas juba ammu, kuid nüüd tundis ta, et aeg on õige asi teoks teha. «Olen näinud filmides, et ka loomadele on mujal maailmas kiirabiteenus olemas, ning see pani mind mõtlema, miks ei võiks Eestiski loomaarst oma patsiendile appi sõita,» selgitas ta.
 
* Üle kaheksasaja maakonda järele jäänud töötu seas on palju sellised inimesi, keda ei taha palgata ükski ettevõtja või kes ei taha ise mingil põhjusel tööd teha.
 
* Kultuuriminister Indrek Saare sõnul on rahvakultuuri keskuse asukohana võrdselt kaalul nii Viljandi, Paide kui ka Rapla. «Poleks mõtet analüüsi tellida, kui minister teataks ajalehes, et tal on otsus juba tehtud,» rõhutab ta.
 
* Laupäeval Türil endise metsakombinaadi maa-alal korraldataval kuuendal romuautode kestussõidul, Kesk-Eesti romuringil lõhutakse päeva jooksul ära 125 autot, mille hulgas on ka kaubikuid. 80 autot meesteklassis, 25 autot naisteklassis ja  20 kaubikut teevad Kesk-Eesti romuringi ühe korraldaja, Meeme Juhkami, ütlust mööda üheks  omanäolisimaks ettevõtmiseks. Ka kaubikuid pole tema teada veel siinmail sel moel puruks rallitud.
 
* Laupäeval saab Koigi umbrohufestivalil maitsa nurmenukust valmistatud hõrgutisi ning osta köögiviljaistikute ja lilletaimede kõrval ka metsikuid aia- ja toidutaimi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles