Kodu-uurimiskonverentsi peapreemia võitis vanemas vanuserühmas Koeru neiu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Leppoja /Järva maavalitsus

Kolmapäeval, 17. mail Paide raekojas olnud Järvamaa noorte kodu-uurimiskonverentsil  võitis peapreemia Koeru keskkooli õpilane Laura Lepik (pildil). Tema uurimistöö teema oli „Vabadussõjas langenud Koeru kihelkonna kangelased ja neile püstitatud mälestusmärgid". 

Laura Lepikut juhendas õpetaja Siret Pärtel.

Nooremas vanuserühmas tunnistati parimaks Järva-Jaani gümnaasiumi õpilaste Pille Piiroja ja Alice Adamsoni töö „ Järva-Jaani keskkoolist gümnaasiumiks. "Vilistlaste mälestused".  Loovtöö koostamist juhendasid õpetajad Anne-Mai Jüriso ja Silva Kärner.

Järvamaa muuseumi eripreemia  nooremas vanuserühmas pälvis töö „Koeru Keskkooli õpilaste osalemine informaatikaolümpiaadil ja olümpiaadi ülesanded", autorid Laura Martov ja Karl Mattias Bobrovski Koeru Keskkoolist, juhendaja õpetaja Siret Pärtel.

Vanemas vanuserühmas andis muuseum eripreemia Franko Eskla töö „Koeru raadio- ja telejaam", juhendajas õpetaja Pille Eha.

Järvamaa muuseumi sõprade seltsi eripreemia läks samuti Koeru keskkooli, selle pälvis  Silvi Arro õpetaja Reet Aule juhendusel tehtud töö eest „Eestlaste ja vanaema Alide Asaeva elu Siberis".

Peale selle andis Südamemaja välja üllatuspreemia, mille pälvis töö eest „Abielude registreerimine Paides" Anu Nadel Paide gümnaasiumist, tema juhendaja oli õpetaja Erika Kranich.

Tänavu olid õpilased esitanud 14 uurimistööd, konverentsil kanti neist ette 12. Nimekiri!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles