Reformierakonna endine linnapeakandidaat liitus Keskerakonnaga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Lehemets
Janno Lehemets Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neli aastat tagasi oli Janno Lehemets Paide linnas Reformierakonna linnapeakandidaat, kuid seekord kandideerib ta linnavolikokku Keskerakonna nimekirjas.

Lehemets tunnistas, et talle on tehtud mitu korda ettepanek liituda Keskerakonnaga, ta võttis selle vastu ja kuulub nüüd juba üle nädala parteisse.
Üks põhjus, miks ta nõustus Keskerakonda astuma, on Lehemetsa selgitusel asjaolu, et partei juhtkond on muutunud. Ta kinnitas, et kui erakonda juhiks endiselt Edgar Savisaar, siis poleks ta seda sammu astunud.
Lehemets on varem välja öelnud, et kavatseb sügisestel valimistel välja minna valimisnimekirjaga, kuid on nüüd mõttest loobunud, sest mitu inimest, kellele ta on teinud ettepaneku valimisnimekirjaga liituda, ei soovinud volikokku kandideerida.
Lehemets kinnitas, et temast ei saa Keskerakonna linnapeakandidaati.
2013. aastal kogus Janno Lehemets kohalikel valimistel 218 hääält, praegu loodab ta, et suudab seekord hääletsaaki kasvatada. Toona kogusid temast rohkem hääli Kersti Sarapuu, Alo Aasma ja Mihhail Feštšin.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles