Umbrohufestival pakub põnevaid maitseid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koigi umbrohufestivalil sai täna maitsa nurmenukust valmistatud hõrgutisi ning osta köögiviljaistikute ja lilletaimede kõrval ka metsikuid aia- ja toidutaimi.

Nii nagu eelmised, lõpeb ka seekordne umbrohufestival Koigi mõisa saalis rändrestorani õhtusöögiga, mille valmistavad Kolga mõisa restorani Kolck kokad. Peakorraldaja Kaie Altmetsa andmetel on  20 eurot maksvale kolmekäigulisele tervitusveiniga õhtusöögile veel vabu kohti. «Etteteatamisega on tulemas üle 40 inimese. Mõisa saalis on 60 kohta, pileteid müüme kuni saali täitumiseni ja kohapealgi, kui selleks ajaks veel peaks pileteid olema,» lausus ta.

Kahetunnisel õhtusöögil pakub muusikalist meelelahutust Männiste pereansambel Kohilast. Selles laulavad «Laulukarusselli» võitnud perepoeg Märten ja rahvusooperis Estonia Pipi rolli täitev tütar Merit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles